Što, kao i gdje nešto kupiti, pitanja su koja nas često muče. Mnogi očekuju da su žene te koje pridaju posebnu pažnJu odabiru odjeće, međutim istraživanja pokazuju da ih muškarci slijede u stopu.

Kaže se da “odijelo ne čini čovjeka” što je svakako točno, ali čini da se čovjek osjeća samopouzdaniji i sigurniji u sebe, jer odjećom izražava svoju osobnost.

Volimo biti okruženi pozitivnim i sigurnim ljudima, jer svojim pozitivnim stavom utječu na nas.

Posebno obratiti pažnju

Online kupovini odjeće moramo pristupiti temeljito. Najvažnije je odvojiti dovoljno vremena za razgledavanje. Naravno da nećemo razgledati cjelokupnu ponudu ukoliko, na primjer, tražimo sportsku majicu za teretanu.

Naše će se razgledavanje svesti na sportsku ponudu majica.

Veličina, materijal

Kod odabira artikla važno je provjeriti dostupnost tražene veličine, boje i naravno materijala. Ako se jako znojimo, nećemo odabrati materijal koji će pojačati naše znojenje, već one materijale u kojima ćemo se osjećati ugodno. Preporuča se provjeriti veličinu artikla uspoređujući mjerila, kako se ne bismo neugodno iznenadili.

Rokovi isporuke

Jedan od važnih faktora kod online šopinga su rokovi isporuke. Obično se artikli isporučuju u roku od nekoliko do desetak dana. Sigurno nećemo naručiti nešto što ne možemo nositi u sezoni za koju je narudžba izvršena.

Način plaćanja

Online šoping trgovine nude razne načine plaćanja koja su uglavnom prihvatljiva većini. U slučaju da ste nepovjerljivi, preporuča se prepaid kartica, koju trošite prema svom nahođenju. Većina Hrvatskih banaka u svojoj ponudi proizvoda i usluga nudi i takve kartice.

Povrat robe

Početni strah vezan za povrat odjeće možete potpuno ukloniti, jer se roba bez problema može vratiti u određenom vremenskom razdoblju, uz minimalne troškove ili besplatno.

Prednosti online kupovine u Hrvatskoj

  • bez gužvi i naguravanja,
  • bez redova čekanja ispred kabina,
  • isprobavanje kad god i gdje god želite,
  • jednostavno i sigurno plaćanje,
  • pouzdana isporuka i povrat.

Svatko, tko jednom isproba kupovanje iz vlastitog doma, tom će se načinu kupovanja vraćati sve češće.